computer | expert

HP inkt 15 zwart

Op Perfect LCD is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek HP inkt 15 zwart (HP-inkt-15-zwart372014580)

De HP 15 zwarte inktcartridge bevat door HP ontwikkelde inkt op pigmentbasis. Samen met de HP 78 drie-kleuren inktcartridge en de HP 17 drie-kleuren inktcartridge produceert hij een uitstekende printkwaliteit op alle media, zelfs op gewoon papier. De cartridge is leverbaar in 2 capaciteiten om te voorzien in de behoeften van verschillende gebruikers.


sterren: onbekend

EUR: 49.95

Andere producten uit deze categorie

Brother laser printer HL-S7000DN

Op Perfect LCD is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Brother laser printer HL-S7000DN

Met deze hogesnelheidsprinter van Brother brengt u productiviteit naar een hoger niveau. De geavanceerde inkjet technologie combineert extreem hoge printsnelheden met zeer lage printkosten.

EUR: 3684.00

Microsoft software Office 365 Home ESD

Op Perfect LCD is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Microsoft software Office 365 Home ESD

Met dit Office 365 Home ESD van Microsoft krijgt u een jaarlicentie voor de programmas die u kent en vertrouwt: Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access.

EUR: 99.95

Samsung micro sd-kaart MicroSD Class 10 EVO+ 128GB

Op Perfect LCD is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Samsung micro sd-kaart MicroSD Class 10 EVO+ 128GB

Supersnelle en ruime 128 GB Micro-SD De Samsungs EVO Plus Micro-SD kaart heeft meer geheugenruimte en is geschikt voor een groter aantal verschillende apparaten.

EUR: 29.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, computer, expert, zwart, zwart372014580, zwarte, inktcartridge, bevat, ontwikkelde, pigmentbasis., samen, kleuren, inktcartridge, kleuren, inktcartridge, produceert, uitstekende, printkwaliteit, media, zelfs, gewoon, papier., cartridge, leverbaar, capaciteiten, voorzien, behoeften, verschillende, gebruikers., perfect, alles, computer, vinden, waaronder, expert, specifiek, zwart,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties