witgoed | apparatuur

Miele zakloze stofzuiger Blizzard CX 1 Powerline Comfort zwart

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Miele zakloze stofzuiger Blizzard CX 1 Powerline Comfort zwart (Miele-zakloze-stofzuiger-Blizzard-CX-1-Powerline-Comfort-zwart372527097)

De Miele Blizzard CX 1 Powerline Comfort is voorzien van een comfortabele handgreep die zodanig is ontworpen dat de pols wordt ontzien tijdens het schoonmaken. Daarnaast zorgt de handgreep er ook voor dat de lucht en daarmee het vermogen optimaal verplaatst worden. De innovatieve sensoren meten de luchtstroom van het Gore Cleanstream fijnstoffilter en activeren automatisch de ComfortClean-zelfreiningsfunctie, indien dit nodig is. De stofzuiger is voorzien van een temperatuurbegrenzer die de stofzuiger beveiligd tegen oververhitting.


sterren: goedkoopstEUR: 419.00

Andere producten uit deze categorie

Tristar steelstofzuiger SZ-1918

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Tristar steelstofzuiger SZ-1918

Krachtige 2-in-1 steelstofzuiger en kruimelzuiger voor het verwijderen van stof en vuil op moeilijk te bereiken plekken door het hele huis of auto. Inclusief kierenzuiger en een combinatie-accessoire met zachte haren en 5 meter snoer.

EUR: 43.95

Nilfisk stofzak Thor

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek Nilfisk stofzak Thor

Deze stofzuigerzakken van Nilfisk zijn geschikt voor de volgende Nilfisk stofzuigers: Thor, NB100, NF200 en de GD111 Thor. In de verpakkingen zitten 10 papieren zakken.

EUR: 24.95

AEG steelstofzuiger CX7-2-30GM grijs metallic

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder apparatuur en specifiek AEG steelstofzuiger CX7-2-30GM grijs metallic

Of u nou de trap, onder het bed, bovenop een kast of in de auto wilt stofzuigen, met de AEG CX7-2-30GM steelstofzuiger kunt u overal makkelijk bij.

EUR: 169.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (apparatuur)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, apparatuur, miele, zakloze, stofzuiger, blizzard, powerline, comfort, zwart, miele, zakloze, stofzuiger, blizzard, powerline, comfort, zwart372527097, miele, blizzard, powerline, comfort, voorzien, comfortabele, handgreep, zodanig, ontworpen, wordt, ontzien, tijdens, schoonmaken., daarnaast, zorgt, handgreep, lucht, daarmee, vermogen, optimaal, verplaatst, worden., innovatieve, sensoren, meten, luchtstroom, cleanstream, fijnstoffilter, activeren, automatisch, comfortclean, zelfreiningsfunctie, indien, nodig,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties