witgoed | expert

Liebherr koelkast zonder vriesvak K 3130-20

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr koelkast zonder vriesvak K 3130-20 (Liebherr-koelkast-zonder-vriesvak-K-3130-20372503029)

De Liebherr K 3130 heeft een netto inhoud van 297 liter. De koeler beschikt over PowerCooling. PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Bij deuropening wordt deze functie uitgeschakeld waardoor de koude lucht in de koelkast blijft en energie wordt bespaard. Daarnaast is deze K3130 voorzien van een SuperCool automaat. De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende twaalf uur naar +2┬░C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen of een groot aantal flessen. De koeler heeft Comfort GlassLine deurvakken met flessenhouder en een eierrekje, 6 GlassLine draagplateaus waarvan 1 deelbaar, een flessendraagrooster en 2 groenten- en fruitladen. Energieklasse A++.


sterren: identiekEUR: 649.00

Andere producten uit deze categorie

Whirlpool wasmachine bovenlader TDLR 70220

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Whirlpool wasmachine bovenlader TDLR 70220

De Whirlpool TDLR 70220 is een bovenlader wasmachine met een breedte van 40 centimeter en met 1200 tpm, 7 kg vulgewicht en energie-effici├źntieklasse A+++. Dat maakt deze wasmachine geschikt voor in de kleine ruimte.

EUR: 449.00

Scanpart wasmachine accessoire waterstop

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Scanpart wasmachine accessoire waterstop

Scanpart Waterstop - Electronische beveiliging tegen slangbreuk en lekkage bij wasmachines en vaatwassers.

EUR: 64.99

Scanpart wasmachine accessoire waterblok

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Scanpart wasmachine accessoire waterblok

Met dit waterblok van Scanpart kunt u groot waterverlies of overstromen voorkomen. Het waterblok is voor het inbouwen tussen de waterkraan en aanvoerslang. In geval van een defect aan de machine onderbreekt het waterblok de watertoevoer.

EUR: 19.99

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, liebherr, koelkast, zonder, vriesvak, liebherr, koelkast, zonder, vriesvak, 20372503029, liebherr, heeft, netto, inhoud, liter., koeler, beschikt, powercooling., powercooling, zorgt, snelle, afkoeling, verse, levensmiddelen, gelijkmatige, koeltemperatuur, gehele, interieur., deuropening, wordt, functie, uitgeschakeld, waardoor, koude, lucht, koelkast, blijft, energie, wordt, bespaard., daarnaast, k3130, voorzien, supercool, automaat., supercool, automaat, verlaagt, temperatuur,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties