witgoed | expert

Whirlpool wasmachine bovenlader TDLR 70220

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Whirlpool wasmachine bovenlader TDLR 70220 (Whirlpool-wasmachine-bovenlader-TDLR-70220372502876)

De Whirlpool TDLR 70220 is een bovenlader wasmachine met een breedte van 40 centimeter en met 1200 tpm, 7 kg vulgewicht en energie-effici├źntieklasse A+++. Dat maakt deze wasmachine geschikt voor in de kleine ruimte. Deze wasmachine heeft automatisch programma&aposs, centrifugeren uitschakelbaar en een onbalansbeveiliging. Met een geluidsniveau van slechts 54 dB is deze wasmachine zeer stil. Dankzij de variabele startuitstel bepaald u zelf wanneer de wasmachine het gewenste programma start en wanneer het programma klaar is.


sterren: identiekEUR: 449.00

Andere producten uit deze categorie

Scanpart wasmachine accessoire waterstop

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Scanpart wasmachine accessoire waterstop

Scanpart Waterstop - Electronische beveiliging tegen slangbreuk en lekkage bij wasmachines en vaatwassers.

EUR: 64.99

Liebherr koelkast zonder vriesvak K 3130-20

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr koelkast zonder vriesvak K 3130-20

De Liebherr K 3130 heeft een netto inhoud van 297 liter. De koeler beschikt over PowerCooling. PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur.

EUR: 649.00

Philips cd recording 9865320071

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Philips cd recording 9865320071

De uitvinder van de technologie├źn achter CD en DVD De markten voor DVD+R en DVD+RW groeien nog steeds. Philips speelt een toonaangevende rol bij de introductie van innovatieve ontwikkelingen, zoals supersnelle discs met hoge capaciteit.

EUR: 11.99

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, whirlpool, wasmachine, bovenlader, 70220, whirlpool, wasmachine, bovenlader, 70220372502876, whirlpool, 70220, bovenlader, wasmachine, breedte, centimeter, vulgewicht, energie, efficintieklasse, maakt, wasmachine, geschikt, kleine, ruimte., wasmachine, heeft, automatisch, programmaaposs, centrifugeren, uitschakelbaar, onbalansbeveiliging., geluidsniveau, slechts, wasmachine, stil., dankzij, variabele, startuitstel, bepaald, wanneer, wasmachine, gewenste, programma, start, wanneer, programma, klaar, perfect, alles, witgoed,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties