wonen | expert

Philips TL mini buis 8W 16mm 30cm kleur 827

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips TL mini buis 8W 16mm 30cm kleur 827 (Philips-TL-mini-buis-8W-16mm-30cm-kleur-827372500983)

De TL mini buis met een diameter van 16 mm is een lamp met kleine afmetingen, wat systeemminiaturisatie mogelijk maakt en de mogelijkheid biedt van werking op een laagspannings-gelijkstroomvoeding. Hij is ideaal voor toepassingen waar een betere kleurweergave en rendement (dan standaardkleuren) vereist zijn en waar de ruimte beperkt is, bijvoorbeeld verlichting van hallen en trappenhuizen in appartementsgebouwen, ingebouwd in meubilair, spiegel- en kastverlichting, reclame- en noodverlichting.


sterren: goedkoopstEUR: 6.99

Andere producten uit deze categorie

Philips TL-D buis 36W 28mm 121cm kleur 840

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips TL-D buis 36W 28mm 121cm kleur 840

De PHILIPS 2010184036 TL-lamp (36W) met een diameter van 28mm is ideaal voor een wijd gebruik. De lamp heeft een energie-efficiƫntieklasse A.

EUR: 6.99

Philips LED lamp E27 6W 470Lm peer helder dimbaar

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips LED lamp E27 6W 470Lm peer helder dimbaar

De lampen uit de Philips Warm Glow-collectie zijn dimbaar voor een warm lichteffect dat uw leefruimte een magische, gezellige sfeer geeft. Profiteer van de beste technische voordelen en een gelijkmatige lichtverdeling.

EUR: 12.99

Philips LED buislamp S14s 4,5W 375Lm 50cm

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips LED buislamp S14s 4,5W 375Lm 50cm

Deze buisvormige Philips LED S14S-lamp gaat uitzonderlijk lang mee en bespaart veel energie. Met zijn warm witte kleurtemperatuur is deze buis de perfecte duurzame vervanging voor uw rechte (TL-)buislampen.

EUR: 29.99

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, philips, kleur, philips, kleur, 827372500983, diameter, kleine, afmetingen, systeemminiaturisatie, mogelijk, maakt, mogelijkheid, biedt, werking, laagspannings, gelijkstroomvoeding., ideaal, toepassingen, betere, kleurweergave, rendement, standaardkleuren, vereist, ruimte, beperkt, bijvoorbeeld, verlichting, hallen, trappenhuizen, appartementsgebouwen, ingebouwd, meubilair, spiegel, kastverlichting, reclame, noodverlichting., perfect, alles, wonen, vinden, waaronder, expert, specifiek, philips, kleur, philips, kleur,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties