algemeen | expert

AEG A9AFP01 Kookplaat accessoire Aluminium

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A9AFP01 Kookplaat accessoire Aluminium (AEG-A9AFP01-Kookplaat-accessoire-Aluminium372073865)

Materiaal bestaand uit meerdere lagen. De magnetische stalen buitenkant zorgt voor uitstekende inductie en is eenvoudig te reinigen. De kern bestaat uit drie lagen aluminium en is een voortreffelijke warmtegeleider. De binnenkant is van hygiënisch, gemakkelijk te reinigen, corrosiebestendig 18/10 roestvrij staal. Betrouwbare technologie. De perfecte combinatie van materialen zorgt ervoor dat de warmte zich gelijkmatig over het gehele oppervlak verspreidt, inclusief de zijkanten, voor een uniforme, gereguleerde bereiding. Zelfs bij snelle verhitting zal er geen kromming of vervorming ontstaan (levenslange kwaliteit). Ontwikkeld voor perfecte resultaten op inductiekookplaten van AEG. De constructie in meerdere lagen van de Mastery Collection is geoptimaliseerd voor de inductiekookplaten van AEG, maar is ook geschikt voor alle andere warmtebronnen. De volledig platte bodems zorgen voor een goede hechting aan het kookoppervlak en een doeltreffende warmtegeleiding. Vaatwasmachinebestendig en geschikt voor de oven tot een temperatuur van 250ºC. De Mastery Collection is volledig vaatwasser- en ovenbestendig tot maximaal 250ºC.


sterren: Unknown

EUR: 105.00

Andere producten uit deze categorie

Rowenta ZR009700 Stofzuiger accessoire Grijs

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Rowenta ZR009700 Stofzuiger accessoire Grijs

Verwisselbare 22V lithium-ionbatterij voor X-Force Flex 8.60. Geschikt voor modellen: RH96 / TY96 / EO96.

EUR: 79.95

Etna REC65 Afzuigkap accessoire

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Etna REC65 Afzuigkap accessoire

De Etna REC65 is een koolstoffilter. De filter is ontzettend handig voor de afzuigkap. Zo wordt je afzuigkap geschikt gemaakt voor recirculatie. Kookdampen worden gefilterd door het koolstoffilter en schone lucht wordt de keuken ingeblazen.

EUR: 24.00

Philips GC026/80 Strijk accessoire Zwart

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips GC026/80 Strijk accessoire Zwart

Deze Philips GC026/80 verwijdert pluizen van alle soorten kleding, zo geef je je oude kleding direct een nieuw leven. Voordelen van product * Verwijdert stofpluisjes * Geschikt voor alle kledingstukken * Inclusief 2 Philips AA-batterijen

EUR: 13.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, algemeen, expert, a9afp01, kookplaat, accessoire, aluminium, a9afp01, kookplaat, accessoire, aluminium372073865, materiaal, bestaand, meerdere, lagen.de, magnetische, stalen, buitenkant, zorgt, uitstekende, inductie, eenvoudig, reinigen., bestaat, lagen, aluminium, voortreffelijke, warmtegeleider., binnenkant, hyginisch, gemakkelijk, reinigen, corrosiebestendig, roestvrij, staal., betrouwbare, technologie.de, perfecte, combinatie, materialen, zorgt, ervoor, warmte, gelijkmatig, gehele, oppervlak, verspreidt, inclusief, zijkanten, uniforme, gereguleerde,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties