algemeen | expert

AEG A9KLLC0 Kookplaat accessoire Aluminium

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A9KLLC0 Kookplaat accessoire Aluminium (AEG-A9KLLC0-Kookplaat-accessoire-Aluminium372522481)

Smaak, perfect behouden in één pan. Gebruik de braadpan voor veelzijdige gerechten als stoofschotels tot gebraden vlees, groenten en gevogelte. Op de kookplaat aanbraden en sudderen en daarna als onderdeel van een eenvoudig proces uw gerecht in de oven afmaken. Houdt alle volle smaken in de braadpan voor een sappig en mals resultaat, iedere keer weer. Snelle en gelijkmatige verwarming. Het ontwerp dat uit vijf lagen bestaat, is zorgvuldig gemaakt van materialen die de warmte snel en gelijkmatig over het volledige oppervlak verdelen. Geschikt voor alle kookplaten. Dit product past perfect op uw inductiekookplaat en kan ook worden gebruikt op andere soorten kookplaten. Perfect formaat voor op de kookplaat en in de oven. Het formaat en de vorm van de braadschotel is ontworpen om zowel perfect in uw oven als op uw kookplaat te passen. De dubbele handvaten maken het nog eenvoudiger om tussen beide te wisselen.


sterren: Unknown

EUR: 240.00

Andere producten uit deze categorie

Flexson 5 meter stroomkabel voor Sonos One/Play:1 Audio accessoire Zwart

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Flexson 5 meter stroomkabel voor Sonos One/Play:1 Audio accessoire Zwart

Flexson FLXS15M1021EU. Snoerlengte: 5 m

EUR: 19.95

Smeg PPR9 Fornuis accessoire Bruin

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Smeg PPR9 Fornuis accessoire Bruin

Smeg PPR9 De Smeg PPR9 is een pizzaplaat van steen. Deze plaat is voor in de oven.

EUR: 169.00

Lenco CD-201 Discman Zilver

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Lenco CD-201 Discman Zilver

Deze draagbare CD speler van Lenco “CD-201” kan zowel MP3 alsook Cd's weergeven. Ongestoord onderweg genieten van muziek door de anti-schokbescherming. Gemakkelijke bediening en een duidelijke LCD scherm behoren tot de standaard.

EUR: 38.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, algemeen, expert, a9kllc0, kookplaat, accessoire, aluminium, a9kllc0, kookplaat, accessoire, aluminium372522481, smaak, perfect, behouden, pan.gebruik, braadpan, veelzijdige, gerechten, stoofschotels, gebraden, vlees, groenten, gevogelte., kookplaat, aanbraden, sudderen, daarna, onderdeel, eenvoudig, proces, gerecht, afmaken., houdt, volle, smaken, braadpan, sappig, resultaat, iedere, weer., snelle, gelijkmatige, verwarming.het, ontwerp, lagen, bestaat, zorgvuldig, gemaakt, materialen, warmte, gelijkmatig,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties