algemeen | expert

AEG Borstel multiborstel 3 in 1 fx9 Stofzuiger accessoire

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG Borstel multiborstel 3 in 1 fx9 Stofzuiger accessoire (AEG-Borstel-multiborstel-3-in-1-fx9-Stofzuiger-accessoire372554739)

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst. Het resultaat? Apparaten die niet alleen aan je wensen voldoen, maar die deze zelfs overtreffen! AEG is vooruitstrevend en loopt altijd op ideeën vooruit. AEG werkt met intelligente technologieën om het je makkelijker te maken in huis. Van AEG apparaten kun je dan ook buitengewone prestaties verwachten die je huishouden naar een hoger niveau tillen. Al meer dan 130 jaar is dit de passie van AEG. En ook in de toekomst kun je nog veel van AEG verwachten.


sterren: Unknown

EUR: 19.99

Andere producten uit deze categorie

Smeg KITCMNKAT Afzuigkap accessoire Staal

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Smeg KITCMNKAT Afzuigkap accessoire Staal

Smeg KITCMNKAT. Soort: Afzuigkap schoorsteenverlenging, Kleur van het product: Roestvrijstaal. Merkcompatibiliteit: Smeg. Breedte: 241 mm, Diepte: 231 mm, Hoogte: 810 mm.

EUR: 159.00

AEG A6RHES31 Koelkast accessoire Transparant

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6RHES31 Koelkast accessoire Transparant

Eenvoudig toegang tot uw ingrediënten. Het uitschuifbare plateau van AEG biedt een handige oplossing om uw voedsel in de koelkast op te slaan en er gemakkelijk toegang toe te hebben.

EUR: 99.00

Bosch keramische kookplaat reiniger 250ml Kookplaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch keramische kookplaat reiniger 250ml Kookplaat accessoire

Voorkom vet, schimmels en nare geurtjes door de kookplaat te reinigen met de Bosch keramische kookplaat reiniger. Het regelmatig reinigen van uw apparaten kan de levensduur en de prestaties van het apparaat verbeteren.

EUR: 13.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, algemeen, expert, borstel, multiborstel, stofzuiger, accessoire, borstel, multiborstel, stofzuiger, accessoire372554739, innovatief, gebied, keuken, apparatuur, huishoudelijk, wasgoed, verzorging., letten, hierbij, alleen, behoeften, vandaag, kijken, verder, toekomst., resultaat, apparaten, alleen, wensen, voldoen, zelfs, overtreffen, vooruitstrevend, loopt, altijd, ideen, vooruit., werkt, intelligente, technologien, makkelijker, maken, huis., apparaten, buitengewone, prestaties, verwachten, huishouden, hoger, niveau,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties