algemeen | expert

AEG SKP11GW Wasmachine accessoire Wit

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG SKP11GW Wasmachine accessoire Wit (AEG-SKP11GW-Wasmachine-accessoire-Wit372531375)

Plaats uw AEG droger bovenop uw AEG wasmachine met het AEG SKP11GW tussenstuk. Het tussenstuk heeft een handig schuifrek waar u tijdens het in- en uitladen even iets op kunt zetten en om het opvouwen van wasgoed makkelijker te maken. Voordelen van de AEG SKP11GW * Plaats uw AEG droger bovenop uw wasmachine * Met handig uitschuifplateau AEG tussenstuk met schuifrek om droger op wasmachine te plaatsen Creƫer extra ruimte in uw wasruimte met dit tussenstuk, waarbij ook een schuifrek wordt geleverd. Hiermee kunt u op veilige wijze, zonder hulpmiddelen (boren is niet nodig), uw droger boven op uw wasmachine installeren. Met het schuifrek kunt u de machine eenvoudig in- en uitladen en beschikt u over een praktische plaats voor het opvouwen van uw wasgoed. Afmetingen: het schuifrek past op apparaten met een breedte van 60 cm en een diepte van 54 - 60 cm, en kan max. 34 cm verlengd worden.


sterren: Identical

EUR: 69.00

Andere producten uit deze categorie

Etna CS51G1FE Kookplaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Etna CS51G1FE Kookplaat accessoire

De Etna CS51G1FE is een handige conversieset die o.a. te gebruiken is in combinatie met de volgende kookplaten: KGGF875ZTA en de KGGF890ZTA.

EUR: 29.00

Philips 9865310003 CD Recording

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips 9865310003 CD Recording

Philips heeft een zeer groot aanbod opneembare CD- en DVD-media. Deze zijn verkrijgbaar in meer dan 20 verpakkingen met toegevoegde waarde. Kijk uit naar de &apossupernova&apos-serie, met een aantrekkelijk ontwerp!

EUR: 17.99

Hama Adapter IT USB-C naar VGA Presenter Zwart

Op Perfect LCD is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Hama Adapter IT USB-C naar VGA Presenter Zwart

Met de Hama USB-C naar VGA adapter sluit een laptop of PC aan op een televisie, monitor of beamer.

EUR: 34.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, algemeen, expert, skp11gw, wasmachine, accessoire, skp11gw, wasmachine, accessoire, wit372531375, plaats, droger, bovenop, wasmachine, skp11gw, tussenstuk., tussenstuk, heeft, handig, schuifrek, tijdens, uitladen, zetten, opvouwen, wasgoed, makkelijker, maken.voordelen, skp11gw, plaats, droger, bovenop, wasmachine, handig, uitschuifplateauaeg, tussenstuk, schuifrek, droger, wasmachine, plaatsencreer, extra, ruimte, wasruimte, tussenstuk, waarbij, schuifrek, wordt, geleverd., hiermee, veilige, wijze, zonder,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties