verzorging | expert

Philips HPS91000 haardroger

Op Perfect LCD is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Philips HPS91000 haardroger (Philips-HPS91000-haardroger372081115)

De Pro-föhn van 2100 W is ontworpen voor supersnelle droogresultaten. De ThermoProtect-temperatuur biedt de optimale droogtemperatuur en extra bescherming tegen oververhitting van het haar. De ionenconditioner zorgt dat je haar niet statisch wordt tijdens het drogen. Het keramische element geeft een groot bereik aan infraroodwarmte (een aangename warmte) af die het haar van binnenuit droogt en beschermt tegen uitdrogen, zonder dat de snelheid en doeltreffendheid afneemt. Professionele AC-motor gaat 50% langer mee. Zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle. Een druk op de Cold Shot-knop zorgt voor een intense stroom koude lucht, een onmisbare professionele functie. Perfecte stylingresultaten met een compressor voor alle behoeften - blaasmond van 7 mm voor precisiestyling en 9 mm voor het perfect borstelen en glanzend maken van het haar.


sterren: identiekEUR: 48.95

Andere producten uit deze categorie

Medisana MTP PRO BOVENARM bloeddrukmeter

Op Perfect LCD is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Medisana MTP PRO BOVENARM bloeddrukmeter

De Medisana MTP PRO is een bovenarm bloeddrukmeter met 1-knops bediening. Dankzij de gepatenteerde 3 MAM-technologie worden bij een sterk wisselende bloeddruk preciezere meetresultaten behaald.

EUR: 34.95

Dreamland 16536 elektrische deken

Op Perfect LCD is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Dreamland 16536 elektrische deken

De Dreamland 16536 is een elektrische deken voor 1 persoon. Dankzij de twee warmtestanden heb je nooit meer last van een koud gevoel in bed.

EUR: 36.95

Carmen LS170 ladyshave

Op Perfect LCD is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Carmen LS170 ladyshave

Mooie gladde oksels en benen gedurende het hele jaar, daar heeft Carmen de oplossing voor. De 2-in-1 Advance Satin Set ladyshave zorgt voor het gewenste resultaat. De 2-in-1 epilator geeft jou de keuze om jouw lichaam te scheren of te epileren.

EUR: 25.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, verzorging, expert, philips, hps91000, haardroger, philips, hps91000, haardroger372081115, ontworpen, supersnelle, droogresultaten., thermoprotect, temperatuur, biedt, optimale, droogtemperatuur, extra, bescherming, tegen, oververhitting, haar., ionenconditioner, zorgt, statisch, wordt, tijdens, drogen., keramische, element, geeft, groot, bereik, infraroodwarmte, aangename, warmte, binnenuit, droogt, beschermt, tegen, uitdrogen, zonder, snelheid, doeltreffendheid, afneemt., professionele, motor, langer, flexibele, snelheids, temperatuurstanden,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties