verzorging | expert

Philips SH30/50 Scheerhoofden

Op Perfect LCD is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Philips SH30/50 Scheerhoofden (Philips-SH3050-Scheerhoofden372503694)

Een scheerapparaat als nieuw Binnen twee jaar scheren uw scheerhoofden 9 miljoen haren van uw gezicht. Vervang de scheerhoofden om weer van optimale prestaties te profiteren. Afgeronde randen die soepel over de huid glijden voor een beschermende scheerbeurt Afgeronde randen die soepel over de huid glijden voor een beschermende scheerbeurt Met ons ComfortCut-messysteem kunt u comfortabel droog scheren. De scheerhoofden hebben een afgerond profiel en glijden daardoor soepel over uw huid. Bovendien beschermen ze tegen wondjes en sneetjes. Vervangingsherinnering De nieuwste Philips-scheerapparaten hebben een ingebouwde vervangingsherinnering in de vorm van een scheerunitsymbool. Dit symbool gaat branden en geeft aan wanneer u de scheerhoofden dient te vervangen. Eenvoudig te vervangen scheerhoofden 1. Open het scheerapparaat door op de ontgrendelknop te drukken 2. Verwijder de houder door de vergrendeling linksom te draaien 3. Verwijder de oude scheerhoofden en plaats voorzichtig de vervangende scheerhoofden controleer of de hoofden precies in de houder zijn uitgelijnd 4. Plaats de houder terug en bevestig deze door de vergrendelknop rechtsom te draaien 5. Wanneer u het scheerhoofd goed sluit, hoort u dat het vastklikt. Na het vervangen van de scheerhoofden, kunt u deze opnieuw instellen door de aan-uitknop langer dan 7 seconden in te drukken. Anders wordt de indicator automatisch uitgeschakeld na 9 opeenvolgende scheerbeurten.


sterren: AverageOrCheaper

EUR: 23.95

Andere producten uit deze categorie

Philips SH90/70 Scheerhoofden

Op Perfect LCD is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Philips SH90/70 Scheerhoofden

Binnen twee jaar scheren uw scheerhoofden 9 miljoen haren van uw gezicht. Vervang de scheerhoofden om weer van optimale prestaties te profiteren. Compatibel met scheerapparaten uit de 9000-serie.

EUR: 47.95

Babyliss AS136E Air Style 1000 Krulborstel

Op Perfect LCD is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Babyliss AS136E Air Style 1000 Krulborstel

Met de BaByliss AS136E föhnborstel maak jij jouw haar eenvoudig droog en breng je het in model. Dankzij de vier opzetstukken vormt het een volledige set voor hairstyling.

EUR: 69.95

Braun Satin Hair 5 - AS530 Krulborstel

Op Perfect LCD is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Braun Satin Hair 5 - AS530 Krulborstel

Krulborstel - Voorkomt verstrikt raken van het haar om breuk te voorkomen - Cold shot, koude stand om het haar af te koelen - 2 meter kabel met ophanglus

EUR: 32.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, verzorging, expert, philips, sh3050, scheerhoofden, philips, sh3050, scheerhoofden372503694, scheerapparaat, nieuw, binnen, scheren, scheerhoofden, miljoen, haren, gezicht., vervang, scheerhoofden, optimale, prestaties, profiteren., afgeronde, randen, soepel, glijden, beschermende, scheerbeurtafgeronde, randen, soepel, glijden, beschermende, scheerbeurt, comfortcut, messysteem, comfortabel, droog, scheren., scheerhoofden, hebben, afgerond, profiel, glijden, daardoor, soepel, huid., bovendien, beschermen, tegen, wondjes, sneetjes.,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties