witgoed | expert

AEG A9SZGB01 Wijnglazenhouder Vaatwassers accessoire Grijs

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A9SZGB01 Wijnglazenhouder Vaatwassers accessoire Grijs (AEG-A9SZGB01-Wijnglazenhouder-Vaatwassers-accessoire-Grijs372156412)

Bescherm uw glazen Met het nieuwe glazenrek van AEG kunt u zelfs de meest delicate glazen probleemloos in de vaatwasser wassen. Ons universele glazenrek is ontworpen met een grotere capaciteit en flexibiliteit dan glassystemen in andere vaatwassers en er kunnen maximaal 8 wijnglazen veilig in worden geplaatst. Ook is het instelbaar, zodat het met glazen van verschillende afmetingen gebruikt kan worden. U kunt uw mooiste glazen dus zo vaak als u wilt gebruiken en wassen. Universele pasvorm voor alle vaatwassers van 60 en 45 cm, kan plat gevouwen worden tot 5 cm diepte voor eenvoudige opberging. Flexibel voor ieder glas De zachte steunen houden de glazen stevig op hun plaats en de flexibele glijders kunnen worden aangepast op de maat van het glas, zodat u glazen van verschillende formaten kunt wassen. Maak optimaal en nuttig gebruik van ruimte Het veelzijdige glazenrek geeft plaats aan maximaal 8 steelglazen. Klap een kant in, om ruimte te besparen, en plaats maximaal 4 glazen. De perfecte aanwinst voor uw vaatwasser Het nieuwe glazenrek past in iedere AEG vaatwasser van 45 en 60 cm. Het universele ontwerp maakt hem ook geschikt voor alle andere vaatwassers van 45 en 60 cm. Eenvoudig in- en uitruimen Met het ergonomische ontwerp van het glazenrek ruimt u de glazen zonder enige moeite in en uit. Inklapbaar. Het glazenrek heeft een handig opruimontwerp en is in opgeklapte vorm slechts 5 cm diep. Een echte ruimtebespaarder.


sterren: AverageOrCheaper

EUR: 29.95

Andere producten uit deze categorie

AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst.

EUR: 6.95

Philips FC8027/01 Stofzak

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Philips FC8027/01 Stofzak

De s-bag is de universele stofzak voor alle stofzuigers met zak van Philips en Electrolux (Electrolux, Volta, Tornado, AEG-Electrolux). Het 5-filtersysteem van de s-bag Ultra Long Performance zorgt voor langdurige zuigkracht.

EUR: 11.95

Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

De SMZ5045 van Bosch zijn beschermingstrips met een breedte van 8 cm en een hoogte van 86, 5 cm.

EUR: 85.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, a9szgb01, wijnglazenhouder, vaatwassers, accessoire, grijs, a9szgb01, wijnglazenhouder, vaatwassers, accessoire, grijs372156412, bescherm, glazenmet, nieuwe, glazenrek, zelfs, meest, delicate, glazen, probleemloos, vaatwasser, wassen., universele, glazenrek, ontworpen, grotere, capaciteit, flexibiliteit, glassystemen, andere, vaatwassers, kunnen, maximaal, wijnglazen, veilig, worden, geplaatst., instelbaar, zodat, glazen, verschillende, afmetingen, gebruikt, worden., mooiste, glazen, gebruiken, wassen., universele,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties