witgoed | expert

AEG ABE888E1LF Vriezer Wit

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG ABE888E1LF Vriezer Wit (AEG-ABE888E1LF-Vriezer-Wit372577003)

Minder vorming van rijp en ijs. Minder vaak ontdooien De diepvrieskast maakt gebruik van de LowFrost-technologie om de vorming van rijp en ijs te minimaliseren met behulp van verborgen koelcircuits die ontdooien makkelijker én minder vaak nodig maken. LowFrost maakt ontdooien makkelijker en minder vaak nodig Efficiënte diepvrieskast met geavanceerde Low Frost-technologie die ontdooien makkelijker en minder vaak nodig maakt door het gebruik van verborgen koelcircuits die de vorming van rijp en ijs tot een minimum beperken. Perfect vers voedsel met Frostmatic De Frostmatic-functie activeert het maximale vriesvermogen, zodat verse producten zo snel mogelijk worden ingevroren. De vriezer keert vervolgens terug naar de normale stand. Robuuster, stabieler. Met veiligheidsglas Voor een optimale stabiliteit en robuustheid in het dagelijkse gebruik zijn alle leggers gemaakt van veiligheidsglas - het beste materiaal om een perfecte betrouwbaarheid te garanderen.


sterren: Identical

EUR: 679.00

Andere producten uit deze categorie

AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst.

EUR: 6.95

LG F4DN508S1 Was-droogcombinatie

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek LG F4DN508S1 Was-droogcombinatie

De LG F4DN508S1 is een wasmachine met een vulgewicht van maximaal 8 kilo en 1400 toerental.

EUR: 599.00

Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

De SMZ5045 van Bosch zijn beschermingstrips met een breedte van 8 cm en een hoogte van 86, 5 cm.

EUR: 85.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, abe888e1lf, vriezer, abe888e1lf, vriezer, wit372577003, minder, vorming, minder, ontdooien, diepvrieskast, maakt, gebruik, lowfrost, technologie, vorming, minimaliseren, behulp, verborgen, koelcircuits, ontdooien, makkelijker, minder, nodig, maken., lowfrost, maakt, ontdooien, makkelijker, minder, nodigefficinte, diepvrieskast, geavanceerde, frost, technologie, ontdooien, makkelijker, minder, nodig, maakt, gebruik, verborgen, koelcircuits, vorming, minimum, beperken., perfect, voedsel, frostmaticde,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties