witgoed | expert

AEG AGB620F6NW Vriezer Wit

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AGB620F6NW Vriezer Wit (AEG-AGB620F6NW-Vriezer-Wit372581856)

De AEG AGB620F6NW vrieskast heeft een netto inhoud van 180 liter en is 155 cm hoog en 60 cm breed. Hij heeft energieklasse F. Dankzij NoFrost is ontdooien niet nodig. De vriezer is vrijwel altijd ijsvrij en bespaart energie door een optimale werking. Met elektronische regeling kun je nauwkeurige wijzigingen aanbrengen in temperatuur en andere opslagfuncties. Deze efficiƫnte vriezer geeft je ook direct feedback over je instellingen op het bedieningspaneel. De vriezer heeft een extra grote MaxiBox-lade met meer ruimte voor al je diepvriesproducten. De lade kan volledig worden uitgeschoven en blijft stevig op zijn plaats zodat je gemakkelijk bij al je producten kunt. De Frostmatic functie activeert de maximale vriescapaciteit zodat je verse producten zo snel mogelijk ingevroren worden. De vriezer keert dan terug naar zijn normale instellingen.


sterren: Identical

EUR: 659.00

Andere producten uit deze categorie

Philips FC8027/01 Stofzak

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Philips FC8027/01 Stofzak

De s-bag is de universele stofzak voor alle stofzuigers met zak van Philips en Electrolux (Electrolux, Volta, Tornado, AEG-Electrolux). Het 5-filtersysteem van de s-bag Ultra Long Performance zorgt voor langdurige zuigkracht.

EUR: 11.95

Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

De SMZ5045 van Bosch zijn beschermingstrips met een breedte van 8 cm en een hoogte van 86, 5 cm.

EUR: 85.00

AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst.

EUR: 6.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, agb620f6nw, vriezer, agb620f6nw, vriezer, wit372581856, agb620f6nw, vrieskast, heeft, netto, inhoud, liter, breed., heeft, energieklasse, f.dankzij, nofrost, ontdooien, nodig., vriezer, vrijwel, altijd, ijsvrij, bespaart, energie, optimale, werking.met, elektronische, regeling, nauwkeurige, wijzigingen, aanbrengen, temperatuur, andere, opslagfuncties., efficinte, vriezer, geeft, direct, feedback, instellingen, bedieningspaneel.de, vriezer, heeft, extra, grote, maxibox, ruimte, diepvriesproducten.,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties