witgoed | expert

AEG AGB728E4NX Vriezer Staal

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AGB728E4NX Vriezer Staal (AEG-AGB728E4NX-Vriezer-Staal372578521)

Hoogwaardig design, van binnen en van buiten Introduceer een vleugje klasse in je keuken, met de Design Line. Door zijn sobere, moderne vormgeving en vlakke deuren is het een product dat zowel vorm als functie uitstraalt. Laat je keuken opvallen, met de opvallende DesignLine. Het strakke, eigentijdse ontwerp van de vriezer komt tot leven met hoogwaardige materialen. Voor een vlotte, moderne keuken. Hou je vriezer ijsvrij, met NoFrost NoFrost betekent dat je niet hoeft te ontdooien. De functie houdt de vriezer ijsvrij, zodat je altijd verzekerd bent van maximale prestaties. LED-lampen verlichten elke hoek De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een discreet, zacht licht dat gelijkmatig over de hele ruimte schijnt. Bovendien zijn LED-lampen kleiner en energiezuiniger dan standaardlampen - een duurzamere oplossing.


sterren: Identical

EUR: 1099.00

Andere producten uit deze categorie

LG F4DN508S1 Was-droogcombinatie

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek LG F4DN508S1 Was-droogcombinatie

De LG F4DN508S1 is een wasmachine met een vulgewicht van maximaal 8 kilo en 1400 toerental.

EUR: 599.00

Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

De SMZ5045 van Bosch zijn beschermingstrips met een breedte van 8 cm en een hoogte van 86, 5 cm.

EUR: 85.00

AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst.

EUR: 6.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, agb728e4nx, vriezer, staal, agb728e4nx, vriezer, staal372578521, hoogwaardig, design, binnen, buiten, introduceer, vleugje, klasse, keuken, design, line., sobere, moderne, vormgeving, vlakke, deuren, product, zowel, functie, uitstraalt., keuken, opvallen, opvallende, designline., strakke, eigentijdse, ontwerp, vriezer, leven, hoogwaardige, materialen., vlotte, moderne, keuken., vriezer, ijsvrij, nofrostnofrost, betekent, hoeft, ontdooien., functie, houdt, vriezer,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties