witgoed | expert

AEG AHS531DXLW Vriezer Wit

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AHS531DXLW Vriezer Wit (AEG-AHS531DXLW-Vriezer-Wit372581806)

De AEG AHS531DXLW vrieskist heeft een netto inhoud van 308 liter en energieklasse D. Hij is 85 cm hoog en 112 cm breed. Hij is zeer stil met een geluidsniveau van slechts 39 dB. Efficiënte diepvrieskist met geavanceerde Low Frost-technologie die ontdooien gemakkelijker en minder vaak nodig maakt door het gebruik van verborgen koelcircuits die de vorming van rijp en ijs tot een minimum beperken. De diepvrieskist maakt gebruik van de LowFrost-technologie om de vorming van rijp en ijs te minimaliseren met behulp van verborgen koelcircuits die ontdooien gemakkelijker én minder vaak nodig maken. Vergeleken met normale compressoren past de inverter compressor zich voortdurend aan om de prestaties van de vriezer te optimaliseren. De koeling is dus gelijkmatiger en efficiënter. Het energieverbruik en het geluid worden beperkt, terwijl de temperaturen stabiel blijven. De elektronische regeling biedt de mogelijkheid om de temperatuur en andere bewaarfuncties nauwkeurig aan te passen. Deze efficiënte diepvrieskist geeft je ook direct informatie over je aanpassingen via het digitale bedieningspaneel. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een discreet, zacht licht dat gelijkmatig over de hele ruimte schijnt. Bovendien zijn LED-lampen kleiner en energiezuiniger dan standaardlampen - een duurzamere oplossing.


sterren: Cheapest

EUR: 539.00

Andere producten uit deze categorie

LG F4DN508S1 Was-droogcombinatie

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek LG F4DN508S1 Was-droogcombinatie

De LG F4DN508S1 is een wasmachine met een vulgewicht van maximaal 8 kilo en 1400 toerental.

EUR: 599.00

AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst.

EUR: 6.95

Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

De SMZ5045 van Bosch zijn beschermingstrips met een breedte van 8 cm en een hoogte van 86, 5 cm.

EUR: 85.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, ahs531dxlw, vriezer, ahs531dxlw, vriezer, wit372581806, ahs531dxlw, vrieskist, heeft, netto, inhoud, liter, energieklasse, breed., geluidsniveau, slechts, db.efficinte, diepvrieskist, geavanceerde, frost, technologie, ontdooien, gemakkelijker, minder, nodig, maakt, gebruik, verborgen, koelcircuits, vorming, minimum, beperken., diepvrieskist, maakt, gebruik, lowfrost, technologie, vorming, minimaliseren, behulp, verborgen, koelcircuits, ontdooien, gemakkelijker, minder, nodig, maken.vergeleken, normale, compressoren,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties