witgoed | expert

AEG CX7-1-30EB Steelstofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG CX7-1-30EB Steelstofzuiger (AEG-CX7-1-30EB-Steelstofzuiger372533913)

Merk: AEG Netspanning: 14, 4 Volt Geluidsniveau: 79 dB Gebruiksduur: 30 minuten in eco-modus Capaciteit stofcontainer: 0, 5 liter Filter: Dubbele filtratie Speciale kenmerken: Lithium TurboPower-batterij en 2-in-1 stofzuiger en BrushRollClean technologie De AEG CX7-1-30EB is een steelstofzuigers en kruimelzuiger in één. Het stofzuiggedeelte is eenvoudig los te koppelen voor een krachtige kruimelzuiger. Zo kunt u van alles zuigen, ook bovenop kasten, kleine ruimtes of het interieur van uw auto. De stofzuiger heeft een gemotoriseerde vloerborstel voor een nog beter stofzuigresultaat. Voordelen van de AEG CX7-1-30EB * Stofzuiger en kruimeldief in één - Het stofzuiggedeelte is los te koppelen voor een krachtige kruimeldief * Pauzestand - De stofzuiger is overal rechtop te parkeren * Stofreservoir is makkelijk te legen en schoon te maken Stofzuiger en kruimelzuiger in één Snel en gemakkelijk stofzuigen doet u met de CX7-1-30EB van AEG. De steelstofzuiger heeft dubbele filtratie, een stofcontainer met een capaciteit van 0, 5 liter en een geluidsniveau van79dB. Twijfelt u of u de stofzuiger op moet laden? Een blauw lampje geeft aan wanneer de stofzuiger bijna leeg is. De stofzuiger is voorzien van een turboborstel. Verder is het stofzuiggedeelte los te koppelen voor een krachtige kruimeldief.


sterren: onbekendEUR: 139.95

Andere producten uit deze categorie

AEG RDB72321AX Koelkast met vriesvak

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG RDB72321AX Koelkast met vriesvak

Vrijstaande koel-/vriescombinatie van AEG Deze ruime koel-/vriescombinatie heeft een netto inhoud van 228 liter, waarvan 44 liter in het vriesvak. Daardoor kunt u levensmiddelen bewaren voor het hele gezin.

EUR: 379.00

AEG VX6-2-RR Stofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG VX6-2-RR StofzuigerEUR: 119.00

Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast

De Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast heeft energieklasse A++ en een inhoud van 359 liter koelen en 203 liter vriezen. Dankzij Total No Frost hoef je de vriezer nooit te ontdooien.

EUR: 899.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, steelstofzuiger, steelstofzuiger372533913, netspanning, geluidsniveau, gebruiksduur, minuten, modus, capaciteit, stofcontainer, liter, filter, dubbele, filtratie, speciale, kenmerken, lithium, turbopower, batterij, stofzuiger, brushrollclean, technologie, steelstofzuigers, kruimelzuiger, stofzuiggedeelte, eenvoudig, koppelen, krachtige, kruimelzuiger., alles, zuigen, bovenop, kasten, kleine, ruimtes, interieur, auto., stofzuiger, heeft, gemotoriseerde, vloerborstel, beter, stofzuigresultaat.voordelen, stofzuiger, kruimeldief, stofzuiggedeelte, koppelen, krachtige, kruimeldief,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties