witgoed | expert

AEG RDB72321AX Koelkast met vriesvak

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG RDB72321AX Koelkast met vriesvak (AEG-RDB72321AX-Koelkast-met-vriesvak372519965)

Vrijstaande koel-/vriescombinatie van AEG Deze ruime koel-/vriescombinatie heeft een netto inhoud van 228 liter, waarvan 44 liter in het vriesvak. Daardoor kunt u levensmiddelen bewaren voor het hele gezin. Energiebesparend De RDB72321AX is uitvoerig getest op het gebied van energie-efficiëntie en heeft daarbij het label A++ gekregen. Het A++ label is in vergelijking met A+ modellen maar liefst 21% zuiniger. Het energieverbruik per jaar komt ongeveer neer op 197 kWh. Goede reiniging De koelkast schoonhouden is een belangrijk onderdeel van hygiënische voedselopslag. De binnenkant van deze koel-vriescombinatie heeft afgeronde hoeken die eenvoudig schoon te maken zijn en waar geen vuil of bacteriën in kunnen achterblijven. U kunt de koelkast snel en goed reinigen en er op vertrouwen dat u uw eten bewaart in de allerbeste omgeving. Stevige schappen Het koelgedeelte in deze koel-vriescombinatie beschikt over stevige schappen van veiligheidsglas waar u zelfs de zwaarste spullen op kunt zetten.


sterren: onbekendEUR: 379.00

Andere producten uit deze categorie

AEG VX6-2-RR Stofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG VX6-2-RR StofzuigerEUR: 119.00

Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast

De Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast heeft energieklasse A++ en een inhoud van 359 liter koelen en 203 liter vriezen. Dankzij Total No Frost hoef je de vriezer nooit te ontdooien.

EUR: 899.00

Asko DC7784V.W Afvoerdroger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Asko DC7784V.W Afvoerdroger

Droog al je kleding met de handige droogkast DC7784V.W van ASKO. De droogkast droogt je kleding hangend en beschermt daarnaast de meest gevoelige stoffen. De kleding wordt gedroogd door de luchtstroom waardoor het resterende vocht wordt afgevoerd.

EUR: 1279.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, rdb72321ax, koelkast, vriesvak, rdb72321ax, koelkast, vriesvak372519965, vrijstaande, vriescombinatie, aegdeze, ruime, vriescombinatie, heeft, netto, inhoud, liter, waarvan, liter, vriesvak., daardoor, levensmiddelen, bewaren, gezin.energiebesparendde, rdb72321ax, uitvoerig, getest, gebied, energie, efficintie, heeft, daarbij, label, gekregen., label, vergelijking, modellen, liefst, zuiniger., energieverbruik, ongeveer, kwh.goede, reinigingde, koelkast, schoonhouden, belangrijk, onderdeel, hyginische, voedselopslag., binnenkant,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties