witgoed | expert

Beko WTV9712XSW wasmachine

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Beko WTV9712XSW wasmachine (Beko-WTV9712XSW-wasmachine372555529)

De Beko WTV9712XSW is een voorlader wasmachine met 9 kilogram vulgewicht. Het automatisch watercontrole systeem zorgt ervoor dat de hoeveelheid water wordt aangepast aan de grootte van en het type wasgoed, voor een optimaal resultaat. De voordelen van de Beko WTV9712XSW: * AquaWave - Kledingstukken krijgen meer ruimte om droog te worden en gaan langer mee, terwijl je ook nog eens energie bespaart * OptiSense - Nooit meer gissen naar de droogtijd van je kleren bepaal hoe droog je je kleren wil hebben, en de 3 slimme sensors doen de rest * De 15 wasprogramma's hebben een oplossing voor iedere was * De ProSmart Inverter motor bespaart energie zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat Veilig wassen, ook met kinderen in de buurt Met de Beko WTV9712XSW was je altijd veilig, ook met kinderen in de buurt. De Child Lock functie vergrendelt het geeerde programma, zodat kleine kindervingertjes de instellingen niet meer aan kunnen passen. De AquaWave technologie zorgt ervoor dat je kledingstukken meer ruimte krijgen om te drogen zodat deze langer meegaan, terwijl je ook nog eens energie bespaart.


sterren: duurEUR: 399.00

Andere producten uit deze categorie

Indesit EWE 81683 W EU wasmachine

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Indesit EWE 81683 W EU wasmachine

Uw was is snel droog met de Indesit EWE 81683 W EU wasmachine. Doordat de was met 1600 toeren per minuut wordt gecentrifugeerd, hoeft uw wasdroger minder hard te werken en bespaart u energie.

EUR: 369.00

Princess 333001 stofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Princess 333001 stofzuiger

De krachtige Princess Power Deluxe stofzuiger heeft een inhoud van 3 liter en beschikt over excellente schoonmaak prestaties door de efficiënte motor en multifunctionele borstel.

EUR: 67.95

Bosch BGL2UB110 stofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch BGL2UB110 stofzuiger

Met de Bosch BGL2UB110 Blauw stofzuiger maak jij supersnel en heel comfortabel jouw hele huis stof vrij. Het apparaat is ultra compact, waardoor je hem eenvoudig voortbeweegt, maar na gebruik ook ruimtebesparend kan opbergen.

EUR: 98.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, wtv9712xsw, wasmachine, wtv9712xsw, wasmachine372555529, debeko, wtv9712xsw, voorlader, wasmachine, kilogram, vulgewicht., automatisch, watercontrole, systeem, zorgt, ervoor, hoeveelheid, water, wordt, aangepast, grootte, wasgoed, optimaal, resultaat.de, voordelen, wtv9712xsw, aquawave, kledingstukken, krijgen, ruimte, droog, worden, langer, terwijl, energie, bespaart, optisense, nooit, gissen, droogtijd, kleren, bepaal, droog, kleren, hebben, slimme, sensors, wasprogrammas, hebben,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties