witgoed | expert

Indesit BWE 71452 W NL wasmachine

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Indesit BWE 71452 W NL wasmachine (Indesit-BWE-71452-W-NL-wasmachine372540072)

De Indesit BWE 71452 W NL is een no-nonsense wasmachine met een scherpe prijs. Hij heeft een trommelinhoud van 7Kg. Met Push & Wash verwijdert u vlekken in slechts 50 minuten. Verder heeft deze wasmachine diverse wasprogramma's voor katoen, synthetische kleding en gemengde kleuren. En met de startuitstel functie doet u de was wanneer u dat wil. Voor- en nadelen van de Indesit BWE 71452 W NL * Met Push & Wash verwijdert u vlekken in slechts 50 minuten * Met de startuitstelfunctie bepaalt u zelf wanneer de was wordt gedaan, bijvoorbeeld tijdens het voordelige daltarief Doe de was in 50 minuten met één druk op de knop De Indesit BWE 71452 W NL is een 7Kg 1400 toeren wasmachine met energielabel A++. Wasprogramma's: Push&Wash - Verwijder vlekken in slechts 50 minuten, Katoen 40°C, Katoen 60°C, Synthetische kleding, Gemengde kleuren


sterren: identiekEUR: 329.00

Andere producten uit deze categorie

Bl&Decker BHFEV182B-QW steelstofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bl&Decker BHFEV182B-QW steelstofzuiger

Let op: Dit model wordt zonder accu en oplader geleverd. Deze stofzuiger is geschikt voor alle 18volt accu&aposs van Black & Decker. De Black&Decker BHFEV182B-QW is een 4-in-1 stofzuiger met een reservoir van 650 ml.

EUR: 143.00

Bosch BCH7ATH32K steelstofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch BCH7ATH32K steelstofzuiger

Snoerloze steelstofzuiger met lange accuduur Met de BCH7ATH32K steelstofzuiger van Bosch heeft u net zo krachtig model als een conventionele zuiger, maar dan met de vrijheid van snoerloos zuigen. U zuigt eenvoudig en grondig om uw meubels heen.

EUR: 379.00

Nilfisk Select Comfort LBCO12P08A1 stofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Nilfisk Select Comfort LBCO12P08A1 stofzuiger

De Nilfisk Select Comfort LBCO12P08A1 is een stofzuiger met oog voor het milieu. De HEPA-filters zorgen ervoor dat er tijdens het reinigen minder stofdeeltjes uit de stofzuiger naar de kamer worden teruggevoerd, wat zorgt voor een frissere lucht.

EUR: 206.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, indesit, 71452, wasmachine, indesit, 71452, wasmachine372540072, indesit, 71452, nonsense, wasmachine, scherpe, prijs., heeft, trommelinhoud, verwijdert, vlekken, slechts, minuten., verder, heeft, wasmachine, diverse, wasprogrammas, katoen, synthetische, kleding, gemengde, kleuren., startuitstel, functie, wanneer, wil.voor, nadelen, indesit, 71452, verwijdert, vlekken, slechts, minuten, startuitstelfunctie, bepaalt, wanneer, wordt, gedaan, bijvoorbeeld, tijdens, voordelige, daltariefdoe,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties