witgoed | expert

Salora WMR5350 Wasmachine bovenlader

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Salora WMR5350 Wasmachine bovenlader (Salora-WMR5350-Wasmachine-bovenlader372555631)

De Salora WMR5350 is een mini wasmachine. Dankzij het compacte formaat is hij ideaal als camping wasmachine of voor op de studentenkamer. Hij heeft een vulgewicht van 4, 6 kg voor wassen en een vulgewicht van 2 kg voor centrifugeren. Met de 15 minuten timer stel je de wastijd in. Voordelen van de Salora WMR5350 * Ideaal als camping wasmachine of voor op de studentenkamer * Met 15 minuten timer * Compact formaat mini wasmachine Compacte wasmachine voor camping of studentenkamer Deze compacte Salora mini wasmachine WMR5350 heeft een vulgewicht van 4, 6 kg en een vulgewicht voor de centrifuge van 2 kg. De wasmachine beschikt over een timer van 15 minuten. Zeer handig als camping wasmachine of voor op de studentenkamer. Let op: deze wasmachine centrifugeert met maximaal 300 toeren. Dit heeft geen invloed op hoe schoon je kleren worden, ze komen alleen iets minder droog uit de machine.


sterren: identiekEUR: 95.95

Andere producten uit deze categorie

AEG RDB72321AX Koelkast met vriesvak

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG RDB72321AX Koelkast met vriesvak

Vrijstaande koel-/vriescombinatie van AEG Deze ruime koel-/vriescombinatie heeft een netto inhoud van 228 liter, waarvan 44 liter in het vriesvak. Daardoor kunt u levensmiddelen bewaren voor het hele gezin.

EUR: 379.00

AEG VX6-2-RR Stofzuiger

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG VX6-2-RR StofzuigerEUR: 119.00

Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast

Op Perfect LCD is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast

De Severin SBS8991 Amerikaanse koelkast heeft energieklasse A++ en een inhoud van 359 liter koelen en 203 liter vriezen. Dankzij Total No Frost hoef je de vriezer nooit te ontdooien.

EUR: 899.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, witgoed, expert, salora, wmr5350, wasmachine, bovenlader, salora, wmr5350, wasmachine, bovenlader372555631, salora, wmr5350, wasmachine., dankzij, compacte, formaat, ideaal, camping, wasmachine, studentenkamer., heeft, vulgewicht, wassen, vulgewicht, centrifugeren., minuten, timer, wastijd, in.voordelen, salora, wmr5350, ideaal, camping, wasmachine, studentenkamer, minuten, timer, compact, formaat, wasmachinecompacte, wasmachine, camping, studentenkamerdeze, compacte, salora, wasmachine, wmr5350, heeft, vulgewicht, vulgewicht,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties