wonen | expert

AEG AWK03 Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AWK03 Klimaat accessoire (AEG-AWK03-Klimaat-accessoire372575876)

Met de AEG AWK03 raamafdichtingskit voorkomt je dat de warme lucht naar binnen komt als de afvoerslang van de mobiele airco naar buiten hangt. Je kunt er namelijk de kieren, waar anders de warme lucht doorheen zou komen, ermee afdichten. De kit is geschikt voor een afvoerslang met een minimale diameter van 15 cm en voor verschillende soorten ramen: kantelramen, kiepramen, schuiframen en skylight ramen. Hij is niet geschikt voor deuropeningen. De hoogte en breedte van de raamopening kan minimaal 57 cm en maximaal 147 cm zijn.


sterren: onbekendEUR: 94.95

Andere producten uit deze categorie

AEG AXP34U338BW Mobiele airco

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AXP34U338BW Mobiele airco

EFFICIËNT KOELEN\nDe draagbare air-conditiner koelt efficiënt met minimale energie consumptie.\n\nMEER CAPACITEIT\nGenereert meer koelcapaciteit (afhankelijk van het model) en luchtstroming.

EUR: 599.00

Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) Klimaat accessoire

De Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) is een set van filters voor de Qlima A34 luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt gebruik van de filters bij het reinigen van de lucht.

EUR: 22.95

Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

De Beko ATH8130 luchtbevochtiger is een ideale keuze voor elk huis. Dankzij de E-Vapor functie wordt lucht door een honingraatstructuur gefilterd. Daardoor ontstaat er een natuurlijke verdamping.

EUR: 149.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, awk03, klimaat, accessoire, awk03, klimaat, accessoire372575876, awk03, raamafdichtingskit, voorkomt, warme, lucht, binnen, afvoerslang, mobiele, airco, buiten, hangt., namelijk, kieren, anders, warme, lucht, doorheen, komen, ermee, afdichten., geschikt, afvoerslang, minimale, diameter, verschillende, soorten, ramen, kantelramen, kiepramen, schuiframen, skylight, ramen., geschikt, deuropeningen., hoogte, breedte, raamopening, minimaal, maximaal, zijn., perfect, alles,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties