wonen | expert

AEG AWK03 Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AWK03 Klimaat accessoire (AEG-AWK03-Klimaat-accessoire372575876)

Met de AEG AWK03 raamafdichtingskit voorkomt je dat de warme lucht naar binnen komt als de afvoerslang van de mobiele airco naar buiten hangt. Je kunt er namelijk de kieren, waar anders de warme lucht doorheen zou komen, ermee afdichten. De kit is geschikt voor een afvoerslang met een minimale diameter van 15 cm en voor verschillende soorten ramen: kantelramen, kiepramen, schuiframen en skylight ramen. Hij is niet geschikt voor deuropeningen. De hoogte en breedte van de raamopening kan minimaal 57 cm en maximaal 147 cm zijn.


sterren: Expensive

EUR: 99.99

Andere producten uit deze categorie

Air & Me Evel Luchtontvochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Air & Me Evel Luchtontvochtiger

De Air naturel Evel is een luchtontvochtiger met dessicatie technologie. De Evel droogt de lucht via een absorberende gel die gedroogd wordt, zodat deze niet vervangen hoeft te worden.

EUR: 299.00

Inventum HW617B Waterkoker Zwart

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Inventum HW617B Waterkoker Zwart

De HW617B waterkoker van Inventum is geïnspireerd op de fluitketel van vroeger, maar dan met hedendaagse kwaliteit. Met een inhoud van 1, 7 liter kun je ongeveer acht koppen thee maken.

EUR: 45.95

Sencor SCG 3050 Koffiemolen Aluminium

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Sencor SCG 3050 Koffiemolen Aluminium

De SENCOR SCG 3050SS is een compacte koffiebonenmaler uitgevoerd in RVS roestvrij staal. Met deze maler kunt u behalve koffiebonen bijvoorbeeld ook walnoten, specerijen en kruiden vermalen. Niet vaatwasserbestendig.

EUR: 22.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, awk03, klimaat, accessoire, awk03, klimaat, accessoire372575876, awk03, raamafdichtingskit, voorkomt, warme, lucht, binnen, afvoerslang, mobiele, airco, buiten, hangt., namelijk, kieren, anders, warme, lucht, doorheen, komen, ermee, afdichten., geschikt, afvoerslang, minimale, diameter, verschillende, soorten, ramen, kantelramen, kiepramen, schuiframen, skylight, ramen., geschikt, deuropeningen., hoogte, breedte, raamopening, minimaal, maximaal, zijn., perfect, alles,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties