wonen | expert

AEG AX91-404GY Luchtreiniger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AX91-404GY Luchtreiniger (AEG-AX91-404GY-Luchtreiniger372575287)

De nieuwe connected luchtreiniger past zich aan de veranderingen in je omgeving aan.\n\nAANGEPASTE FILTRATIE\nConfigureer de AX9 op basis van je persoonlijke en seizoensgebonden behoeften, met onze 360-filters en 5-fasenzuivering. Elk filter heeft een uniek smart tag die het gebruik ervan bijhoudt. Zelfs als je een filter verwijdert en het volgende seizoen terugplaatst, wordt de resterende levensduur automatisch herkend.\n\nRESPONSIEVE TECHNOLOGIE\nDe unieke responsieve PureSense-technologie meet constant de luchtkwaliteitsniveaus binnenshuis, en stelt het luchtzuiveringspercentage zodanig af dat je thuiskomt in een gezonde omgeving.\n\nCONTINU VERBONDEN\nZowel thuis als onderweg kun je de luchtkwaliteit in je woning controleren en optimaliseren via de Wellbeing app, of erop vertrouwen dat AX9 dit voor je doet. Beoordeel de uitgevoerde taak binnen een opgegeven tijd, maak intelligente overzichten aan of regel gewoon je voorkeursinstellingen. De Wellbeing-app is de perfecte partner voor luchtkwaliteit.\n\nHET AIRSURROUND-SYSTEEM IS ZO ONTWORPEN DAT ALLE HOEKEN VAN DE RUIMTE WORDEN BEREIKT\nHet AirSurround-systeem creëert een krachtige maar zachte spiraalbeweging van de lucht in huis, die efficiënt circuleert, en zuivert de lucht tot 3 keer sneller dan de vorige generaties. AX9 wordt aanbevolen voor ruimtes met een grootte van max. 92 m2 (gebaseerd op de Zweedse voorschriften voor luchtverversing per uur) en 38 m2 (AHAM).\n\nBRILJANT STIL\nMet een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB(A) (gemeten op 1 m vóór het product) werkt je AX9 zo stil dat je deze nauwelijks opmerkt. Zelfs op maximale snelheid is het geluidsniveau slechts 49 dB(A), wat stiller is dan een gesprek aan tafel bij u thuis.


sterren: duurEUR: 499.00

Andere producten uit deze categorie

AEG AXP34U338BW Mobiele airco

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AXP34U338BW Mobiele airco

EFFICIËNT KOELEN\nDe draagbare air-conditiner koelt efficiënt met minimale energie consumptie.\n\nMEER CAPACITEIT\nGenereert meer koelcapaciteit (afhankelijk van het model) en luchtstroming.

EUR: 599.00

Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) Klimaat accessoire

De Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) is een set van filters voor de Qlima A34 luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt gebruik van de filters bij het reinigen van de lucht.

EUR: 22.95

AEG AWK03 Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AWK03 Klimaat accessoire

Met de AEG AWK03 raamafdichtingskit voorkomt je dat de warme lucht naar binnen komt als de afvoerslang van de mobiele airco naar buiten hangt. Je kunt er namelijk de kieren, waar anders de warme lucht doorheen zou komen, ermee afdichten.

EUR: 94.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, 404gy, luchtreiniger, 404gy, luchtreiniger372575287, nieuwe, connected, luchtreiniger, veranderingen, omgeving, aan.nnaangepaste, filtratienconfigureer, basis, persoonlijke, seizoensgebonden, behoeften, filters, fasenzuivering., filter, heeft, uniek, smart, gebruik, ervan, bijhoudt., zelfs, filter, verwijdert, volgende, seizoen, terugplaatst, wordt, resterende, levensduur, automatisch, herkend.nnresponsieve, technologiende, unieke, responsieve, puresense, technologie, constant, luchtkwaliteitsniveaus, binnenshuis, stelt, luchtzuiveringspercentage, zodanig, thuiskomt, gezonde,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties