wonen | expert

AEG AX91-604DG Luchtreiniger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AX91-604DG Luchtreiniger (AEG-AX91-604DG-Luchtreiniger372575289)

De AEG AX91-604DG luchtreiniger is jouw ideale, connected luchtreiniger. Het apparaat past zich continu aan de veranderingen van de omgeving aan. Daarbij gebruikt hij jouw persoonlijke of seizoensgebonden behoeftes. Voordelen van de AEG AX91-604DG * Geschikt voor ruimtes tot 129 m² * Geluidsniveau van 17 tot 49 dB - briljant stil, waardoor je het nauwelijks opmerkt * Met AEG Wellbeing-app * Met 360-filters en 5-fasenzuivering De werking van de luchtreiniger Op basis van persoonlijke en seizoensgebonden behoeften kan je de ventilator configureren met de 360-filters en 5-fasenzuivering. Elk filter heeft een unieke smart tag die het gebruik ervan bijhoudt, ook wanneer je het filter vervangt. Met de PureSense-technologie wordt het luchtkwaliteitsniveau binnenshuis constant gemeten en afgesteld op het luchtzuiveringspercentage. Het AirSurround-systeem zorgt er vervolgens voor dat alle hoeken van de ruimte worden bereikt. Dit gebeurt door de spiraalbeweging en efficiënte circulatie van de lucht. De Wellbeing app Je kunt de luchtreiniger met deze app bedienen. Stel jouw voorkeursinstellingen in en maak er intelligente overzichten mee. Het is een perfecte partner voor luchtkwaliteit.


sterren: duurEUR: 599.00

Andere producten uit deze categorie

Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) Klimaat accessoire

De Qlima Filterset Qlima A 34 (mbh 3 stuks) is een set van filters voor de Qlima A34 luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt gebruik van de filters bij het reinigen van de lucht.

EUR: 22.95

Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

De Beko ATH8130 luchtbevochtiger is een ideale keuze voor elk huis. Dankzij de E-Vapor functie wordt lucht door een honingraatstructuur gefilterd. Daardoor ontstaat er een natuurlijke verdamping.

EUR: 149.00

AEG AWK03 Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AWK03 Klimaat accessoire

Met de AEG AWK03 raamafdichtingskit voorkomt je dat de warme lucht naar binnen komt als de afvoerslang van de mobiele airco naar buiten hangt. Je kunt er namelijk de kieren, waar anders de warme lucht doorheen zou komen, ermee afdichten.

EUR: 94.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, 604dg, luchtreiniger, 604dg, luchtreiniger372575289, 604dg, luchtreiniger, ideale, connected, luchtreiniger., apparaat, continu, veranderingen, omgeving, daarbij, gebruikt, persoonlijke, seizoensgebonden, behoeftes.voordelen, 604dg, geschikt, ruimtes, geluidsniveau, briljant, waardoor, nauwelijks, opmerkt, wellbeing, filters, fasenzuiveringde, werking, luchtreinigerop, basis, persoonlijke, seizoensgebonden, behoeften, ventilator, configureren, filters, fasenzuivering., filter, heeft, unieke, smart, gebruik, ervan, bijhoudt, wanneer, filter,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties