wonen | expert

Air & Me Rohan Luchtontvochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Air & Me Rohan Luchtontvochtiger (Air--Me-Rohan-Luchtontvochtiger372568055)

De Air naturel Rohan is een luchtontvochtiger geschikt voor grote ruimtes tot 200 m2. De Rohan beschikt over een watertank met een inhoud van 7 liter en schakelt zichzelf automatisch uit zodra de watertank vol zit. De voordelen van de Air naturel Rohan: * Ideaal voor het ontvochtigen van grote ruimtes geschikt voor ruimtes tot 200 m2 * HygroSmart zorgt ervoor dat de omgevingstemperatuur aangepast wordt voor het bereiken van de ideale vochtigheidsgraad * Kan ook gebruikt worden voor het afvoeren van condenswater tot een hoogte van 5 meter: ideaal voor kelders of laaggelegen kamers * Schakelt zichzelf automatisch uit wanneer de watertank vol is Zorgeloos gebruik in kelders of laaggelegen kamers De Air naturel Rohan is een krachtige luchtontvochtiger die geschikt is voor ruimtes tot 200 m2. Dankzij de pomp is het mogelijk om met de Rohan condenswater af te voeren tot een hoogte van 5 meter, wat het toestel ideaal maakt voor gebruik in kelders of laaggelegen kamers. De 7 liter inhoud schakelt zichzelf automatisch uit wanneer hij vol is, zodat je de luchtontvochtiger zonder zorgen gebruikt.


sterren: Unknown

EUR: 499.00

Andere producten uit deze categorie

LG PA11WS Mobiele airco Wit

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek LG PA11WS Mobiele airco Wit

* 11.

EUR: 699.00

Duux DXMAWK01 Coolseal Window Kit Klimaat accessoire Wit

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Duux DXMAWK01 Coolseal Window Kit Klimaat accessoire Wit

Met de Duux Coolseal Window Kit houd je koele lucht optimaal gevangen in je kamer. Coolseal voorkomt dat er warme lucht terugkomt in je kamer en houdt iedere kamer koel.

EUR: 34.95

AEG AWK04 WINDOW KIT Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AWK04 WINDOW KIT Klimaat accessoire

AEG AWK04 WINDOW KIT De AEG AWK04 WINDOW KIT is een afdichting set voor het raam. Deze set is geschikt voor de airco. De window kit is geschikt voor de kantelramen, draairamen en schuiframen.

EUR: 99.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, rohan, luchtontvochtiger, rohan, luchtontvochtiger372568055, deair, naturel, rohan, luchtontvochtiger, geschikt, grote, ruimtes, rohan, beschikt, watertank, inhoud, liter, schakelt, zichzelf, automatisch, zodra, watertank, voordelen, naturel, rohan, ideaal, ontvochtigen, grote, ruimtes, geschikt, ruimtes, hygrosmart, zorgt, ervoor, omgevingstemperatuur, aangepast, wordt, bereiken, ideale, vochtigheidsgraad, gebruikt, worden, afvoeren, condenswater, hoogte, meter, ideaal, kelders, laaggelegen,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties