wonen | expert

Beko ATH8130 Luchtbevochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH8130 Luchtbevochtiger (Beko-ATH8130-Luchtbevochtiger372536418)

De Beko ATH8130 luchtbevochtiger is een ideale keuze voor elk huis. Dankzij de E-Vapor functie wordt lucht door een honingraatstructuur gefilterd. Daardoor ontstaat er een natuurlijke verdamping. Ook is het mogelijk om sneller lucht te bevochtigen, dankzij de warmte functie. De luchtbevochtiger zorgt voor onmiddellijke verbetering van de lucht. Bovendien ziet het apparaat er modern en strak uit, wat mooi staat in ieder huis! Voordelen van de Beko ATH8130 * 315 watt vermogen * Geschikt voor ruimtes tot 80 m² * Capaciteit waterreservoir 2 liter * Oververhittingsbeveiliging De werking van de luchtbevochtiger De luchtbevochtiger heeft een dubbel filtersysteem dat volledige sterilisatie van het water en de kamerlucht garandeert. Daardoor wordt 98% van de onaangename geurtjes uit de lucht verwijderd. Het bestaat uit een actief koolstoffilter en een antibacterieel element. Het zorgt voor een onmiddellijke verbetering van de lucht, zodat u direct ontspannen kan ademhalen. Prettig gebruik van het apparaat Je kunt de luchtbevochtiger volledig naar wens instellen, dankzij vochtigheidsregelingsfunctie. Je kunt kiezen tussen 7 vochtigheidsniveaus tussen 40 en 70%. Het apparaat start automatisch als hij een niveau detecteert dat 5% lager is dan het ingestelde, gewenste niveau. Hij gaat vervolgens automatisch uit, wanneer hij op het gewenste niveau zit. De huidige en het gewenste niveau zijn beide af te lezen op het display.


sterren: onbekendEUR: 149.00

Andere producten uit deze categorie

Beko ATH7120 Luchtbevochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH7120 Luchtbevochtiger

De Beko ATH7120 luchtbevochtiger zorgt op een stille en prettige manier ervoor dat de lucht in jouw huis of kantoor gezonder wordt. Een te droge lucht zorgt namelijk voor een droge huid, hoesten en zelfs hoofdpijn en concentratieproblemen.

EUR: 89.95

AEG AWK03 Klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AWK03 Klimaat accessoire

Met de AEG AWK03 raamafdichtingskit voorkomt je dat de warme lucht naar binnen komt als de afvoerslang van de mobiele airco naar buiten hangt. Je kunt er namelijk de kieren, waar anders de warme lucht doorheen zou komen, ermee afdichten.

EUR: 99.95

Inventum HWD722 Waterkoker

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Inventum HWD722 Waterkoker

Met de Inventum HWD722 heetwaterdispenser maakt u gemakkelijk een kop thee of een beker smakelijke bouillon.

EUR: 57.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, ath8130, luchtbevochtiger, ath8130, luchtbevochtiger372536418, ath8130, luchtbevochtiger, ideale, keuze, huis., dankzij, vapor, functie, wordt, lucht, honingraatstructuur, gefilterd., daardoor, ontstaat, natuurlijke, verdamping., mogelijk, sneller, lucht, bevochtigen, dankzij, warmte, functie., luchtbevochtiger, zorgt, onmiddellijke, verbetering, lucht., bovendien, apparaat, modern, strak, staat, ieder, huisvoordelen, ath8130, vermogen, geschikt, ruimtes, capaciteit, waterreservoir, liter, oververhittingsbeveiligingde, werking,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties