wonen | expert

Boneco W200 luchtbevochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Boneco W200 luchtbevochtiger (Boneco-W200-luchtbevochtiger372527152)

De W200 van Boneco is een luchtbevochtiger die de lucht reinigt van grote deeltjes, zoals pollen en huishoudelijk stof. Het apparaat en onderhoud zijn zeer eenvoudig. Er kunnen twee prestatieniveaus worden gekozen met de draaischakelaar. De waterbasis en verdampingselementen kunnen eenvoudig in de afwasmachine of wasmachine geplaatst worden, waardoor het makkelijk is om het apparaat schoon te houden. U kunt ook geurige oliƫn toevoegen. Als de waterbasis leeg is, zal het LED-display oplichten. De airco wordt automatisch uitgeschakeld, zodat deze met vers water gevuld kan worden. Dankzij het moderne ontwerp past de W200 in elke woonkamer of kantoor.


sterren: onbekend

EUR: 234.95

Andere producten uit deze categorie

Medisana HG 100 Thermo-Hygrometer klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Medisana HG 100 Thermo-Hygrometer klimaat accessoire

Met deze Medisana HG 100 Digitale Thermo-Hygrometer geeft de luchtvochtigheid en de kamertemperatuur aan. De meter kunt u ophangen met behulp van een magnetische houder of kunt u neerzetten.

EUR: 14.95

Tristar KM-2270 koffiemolen

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Tristar KM-2270 koffiemolen

RVS koffiemolen met stijlvol &aposjaren 50&apos design. Voor 70 gram koffie dit is goed voor maximaal 10 koppen koffie.

EUR: 21.95

Cloer 4121 waterkoker

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Cloer 4121 waterkoker

Met deze waterkoker kunt 1.2 liter koken. Hij heeft een gesloten veiligheidsdeksel die zelfstandig opengaat na een druk op de knop. Hij heeft een grote waterniveau-indicator en heeft beveiliging tegen oververhitting en drooglopen.

EUR: 34.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, boneco, luchtbevochtiger, boneco, luchtbevochtiger372527152, boneco, luchtbevochtiger, lucht, reinigt, grote, deeltjes, zoals, pollen, huishoudelijk, stof., apparaat, onderhoud, eenvoudig., kunnen, prestatieniveaus, worden, gekozen, draaischakelaar., waterbasis, verdampingselementen, kunnen, eenvoudig, afwasmachine, wasmachine, geplaatst, worden, waardoor, makkelijk, apparaat, schoon, houden., geurige, toevoegen., waterbasis, display, oplichten., airco, wordt, automatisch, uitgeschakeld, zodat, water, gevuld, worden.,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties