wonen | expert

Bosch TWK3P424 waterkoker

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch TWK3P424 waterkoker (Bosch-TWK3P424-waterkoker372570245)

De Bosch TWK3P424 is een waterkoker met ergonomische bediening. De waterkoker is op drie manieren veilig: de TWK3P424 wordt automatisch uitgeschakeld bij oververhitting, te weinig vulling of wanneer deze van het basisstation wordt genomen. De voordelen van de Bosch TWK3P424: * Inschenken zonder spatten dankzij de optimale schenker * Waterniveau indicator * 360 graden basisstation * Dankzij het bekerdisplay verwarm je precies de hoeveelheid water die je nodig hebt Extreem veilig dankzij drieledige beveiliging De Bosch TWK3P424 is een prima waterkoker die alles doet wat je mag verwachten, en meer. Dankzij de automatische uitschakeling bij oververhitting of een te laag waterniveau is de waterkoker extreem veilig. Daarnaast gebruik je de Bosch TWK3P424 ook moeiteloos dankzij de ergonomische bediening en de deksel die met één druk op de knop te openen is. Op het bekerdisplay lees je precies af hoeveel water je nodig hebt, zodat je nooit teveel water kookt.


sterren: identiekEUR: 49.95

Andere producten uit deze categorie

WMF KITCHENminis Koffie To-Go koffiefilter apparaat

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek WMF KITCHENminis Koffie To-Go koffiefilter apparaat

Met de WMF KITCHENminis Aroma Koffiemachine met Thermoskan en Thermosbeker kan je altijd en overal genieten van vers gezette filterkoffie.

EUR: 67.95

Bosch TKA8011 koffiefilter apparaat

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch TKA8011 koffiefilter apparaat

De TKA8011 heeft een DualHeating systeem met 1100 Watt voor een heerlijk volle aroma. U kunt met deze koffiezetter voor zowel 1 a 2 personen als voor grote groepen koffie zetten. Via het uitneembare waterreservoir is water bijvullen eenvoudig.

EUR: 82.95

Severin KA4822 koffiefilter apparaat

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Severin KA4822 koffiefilter apparaat

Geniet van heerlijke filterkoffie in een handomdraai met de KA 4822 van Severin. Dit koffiezetapparaat in RVS-look, zet tot 10 kopjes tegelijk. De warmteplaat houdt de koffie na het zetten op een constante temperatuur.

EUR: 39.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, bosch, twk3p424, waterkoker, bosch, twk3p424, waterkoker372570245, debosch, twk3p424, waterkoker, ergonomische, bediening., waterkoker, manieren, veilig, twk3p424, wordt, automatisch, uitgeschakeld, oververhitting, weinig, vulling, wanneer, basisstation, wordt, genomen.de, voordelen, bosch, twk3p424, inschenken, zonder, spatten, dankzij, optimale, schenker, waterniveau, indicator, graden, basisstation, dankzij, bekerdisplay, verwarm, precies, hoeveelheid, water, nodig, hebtextreem, veilig, dankzij,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties