wonen | expert

Philips TL mini buis 8W 16mm 30cm kleur 827

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Philips TL mini buis 8W 16mm 30cm kleur 827 (Philips-TL-mini-buis-8W-16mm-30cm-kleur-827372500983)

De TL mini buis met een diameter van 16 mm is een lamp met kleine afmetingen, wat systeemminiaturisatie mogelijk maakt en de mogelijkheid biedt van werking op een laagspannings-gelijkstroomvoeding. Hij is ideaal voor toepassingen waar een betere kleurweergave en rendement (dan standaardkleuren) vereist zijn en waar de ruimte beperkt is, bijvoorbeeld verlichting van hallen en trappenhuizen in appartementsgebouwen, ingebouwd in meubilair, spiegel- en kastverlichting, reclame- en noodverlichting.


sterren: onbekendEUR: 6.99

Andere producten uit deze categorie

Beko ATH7120 luchtbevochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH7120 luchtbevochtiger

De Beko ATH7120 luchtbevochtiger zorgt op een stille en prettige manier ervoor dat de lucht in jouw huis of kantoor gezonder wordt. Een te droge lucht zorgt namelijk voor een droge huid, hoesten en zelfs hoofdpijn en concentratieproblemen.

EUR: 89.95

Beko ATH8130 luchtbevochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Beko ATH8130 luchtbevochtiger

De Beko ATH8130 luchtbevochtiger is een ideale keuze voor elk huis. Dankzij de E-Vapor functie wordt lucht door een honingraatstructuur gefilterd. Daardoor ontstaat er een natuurlijke verdamping.

EUR: 149.00

Qlima H 609 luchtbevochtiger

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Qlima H 609 luchtbevochtiger

Een te droge lucht in huis geeft lichamelijke ongemakken.

EUR: 89.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, philips, kleur, philips, kleur, 827372500983, diameter, kleine, afmetingen, systeemminiaturisatie, mogelijk, maakt, mogelijkheid, biedt, werking, laagspannings, gelijkstroomvoeding., ideaal, toepassingen, betere, kleurweergave, rendement, standaardkleuren, vereist, ruimte, beperkt, bijvoorbeeld, verlichting, hallen, trappenhuizen, appartementsgebouwen, ingebouwd, meubilair, spiegel, kastverlichting, reclame, noodverlichting., perfect, alles, wonen, vinden, waaronder, expert, specifiek, philips, kleur, philips, kleur,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties