wonen | expert

Sage THE BAMBINO PLUS BLACK TRUFFEL espresso apparaat

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Sage THE BAMBINO PLUS BLACK TRUFFEL espresso apparaat (Sage-THE-BAMBINO-PLUS-BLACK-TRUFFEL-espresso-apparaat372561415)

Zet koffie van professionele kwaliteit in een compact apparaat met de Sage Bambino™ Plus. Voordelen van de Bambino Plus * Waterreservoir 1, 9l * 1600W vermogen * Aanpasbare melktemperatuur en -textuur * Roestvrij staal Korte opwarmtijd De Sage Bambino Plus doet geen concessies aan de vier belangrijkste elementen van professionele koffie. Geniet van een volle smaak dankzij het portafilter van 54 mm met een dosering van 19 gram en automatische melktexturering. Met een opwarmtijd van 3 seconden en nauwkeurige espresso-extractie ga je sneller dan ooit van koffieboon naar koffiekopje. Volle smaak Maak een consistente, uitgebalanceerde espresso met de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Het portafilter van 54 mm met 19 gram is essentieel voor een volle smaak en koffie van professionele kwaliteit. Digitale temperatuurregeling (PID) zorgt dat het water precies de juiste temperatuur heeft voor een optimale espresso-extractie. Dankzij het ThermoJet®-verwarmingssysteem bereikt het apparaat binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur. Met het automatische stoompijpje kun je de melktemperatuur en -textuur op smaak afstemmen. Het microschuim bevordert de smaak van de koffie en is onmisbaar voor latte art.


sterren: identiek

EUR: 365.00

Andere producten uit deze categorie

Duux Aromatherapy Lavender for Air Purifier klimaat accessoire

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Duux Aromatherapy Lavender for Air Purifier klimaat accessoire

De Duux Aromatherapy Lavender for Air Purifier is een perfecte aanvulling voor uw Duux Air machine. Aromatherapie is een natuurlijke manier om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen.

EUR: 11.95

Bosch TWK4P434 waterkoker

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch TWK4P434 waterkoker

De Bosch TWK4P434 is een waterkoker met ergonomische bediening. De waterkoker is op drie manieren veilig: de TWK4P434 wordt automatisch uitgeschakeld bij oververhitting, te weinig vulling of wanneer deze van het basisstation wordt genomen.

EUR: 54.95

Scanpart padmachine ontkalker 250ml ontkalker

Op Perfect LCD is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Scanpart padmachine ontkalker 250ml ontkalker

Vloeibare ontkalker voor koffiepadmachines zoals Senseo. Met amidosulfonzuur voor een extra snelle werking! Inhoud: 250 ml ontkalkingsvloeistof, geschikt voor 1x ontkalken.

EUR: 5.25

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
perfect, wonen, expert, bambino, black, truffel, espresso, apparaat, bambino, black, truffel, espresso, apparaat372561415, koffie, professionele, kwaliteit, compact, apparaat, bambino, plus.voordelen, bambino, waterreservoir, 1600w, vermogen, aanpasbare, melktemperatuur, textuur, roestvrij, staalkorte, opwarmtijdde, bambino, concessies, belangrijkste, elementen, professionele, koffie., geniet, volle, smaak, dankzij, portafilter, dosering, automatische, melktexturering., opwarmtijd, seconden, nauwkeurige, espresso, extractie, sneller, koffieboon,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties